Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДК «Укргазвидобування» новим головою ГПУ «Львівгазвидобування» призначило Олександра Сендегу

ДК «Укргазвидобування» призначило екс-голову ЛОДА Олександра Сендегу начальником газопромислового управління «Львівгазвидобування» замість Романа Дідуся. Про це «Гал-іnfo» повідомив представник НАК «Нафтогаз України» у Львівській області Віктор Гальчинський. За його словами, сьогодні має відбутися представлення Сендеги трудовому колективу. Водночас інформацією щодо того, чи залишиться Роман Дідусь працювати в управлінні і про причини ротації, Віктор Гальчинський не володіє. 

ГПУ “Львівгазвидобування” було створено у 1999 р. У його структуру входять 5 газопромислів. Станом на кінець 2005 року управління розробляє 34 родовища та експлуатує понад 400 свердловин. Управління використовує 8 установок комплексної підготовки газу, 36 установок попередньої підготовки газу та 3 пункти збору нафти. Окрім того, на балансі “Львівгазвидобування” знаходиться 26 газорозподільчих станцій, через які газ надходить до споживачів безпосередньо з родовищ.
Раніше Олександр Сендега працював головою Залізничної райадміністрації Львова, першим заступником міського голови Львова, першим заступником голови Львівської ОДА. У 2003-2004 роках – головою Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ