Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДК «Укроборонпром» став глобальною компанією на світовому ринку

ДК «Укроборонпром» став глобальною компанією на світовому ринку ОВТ. Концерн виробляє сучасну військову техніку, яка цінується на міжнародному ринку, постійно поповнює список іноземних партнерів, реалізує спільні проекти із компаніями-лідерами глобального ринку озброєнь. Про це заявив Заступник генерального директора із зовнішньоекономічної діяльності Концерну Денис Гурак за підсумками EUROSATARY-2016.

«Укроборонпром» переходить на міжнародні стандарти та пропонує світу якісну та сучасну техніку. Ми використовуємо світовий досвід та реформуємо український ОПК. Авіабудівний кластер «Укроборонпрому» тому яскравий приклад», – сказав Денис Гурак.

За його словами, цього року на EUROSATARY-2016 «Укроборонпром» представив конкурентоспроможну техніку, провів важливі переговори з потенційними партнерами та зустрівся з офіційними делегаціями багатьох країн.

Серед найважливіших компаній, з якими відбулись переговори: Thales, Reliance Group, Airbus, Orbital ATK, Textron, WB  Electronics інші. Делегація України зустрілась із офіційними делегаціями Франції, Хорватії,  Грузії та Туреччини.

Нагадаємо, що «Укроборонпром» розвивається в рамках стратегії «Український щит». Вона передбачає перехід на високотехнологічне виробництво, міжнародні стандарти (НАТО) та оснащення армії сучасними зразками озброєння. Концерн максимально розширює співпрацю з країнами НАТО і ЄС, як це визначено стратегічним курсом держави.

Eurosatory-2016 – найбільша міжнародна виставка, присвячена питанням безпеки і оборони та пов’язаних з цією сферою передових технологій. Eurosatory проводиться під патронажем Міністерства оборони Франції з 1967 року з періодичністю раз на 2 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ