Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для бухгалтерів ОСББ з Львівщини провели семінар

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/2
Cьогодні, 18 лютого, в межах Проєкту ЄС/ПРООН ʺОб’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішеньʺ (HOUSES) відбувся семінар ʺБухгалтерський облік в ОСББʺ.

У заході взяли участь бухгалтери ОСББ з понад 10 населених пунктів області.

Привітав учасників заходу начальник управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Андрій Якубовський. Як він зазначив, управлінням ведеться постійна робота з ОСББ області щодо популяризації механізмів Програми енергозбереження.

Зокрема, було відзначено, що з метою здешевлення впровадження енергоощадних заходів внесено зміни в Програму енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки. Відповідно до неї  передбачено відшкодування відсоткової ставки за кредитами, отриманими на енергозбереження у розмірі облікової ставки НБУ упродовж перших 12 місяців користування кредитом, за умови участі ОСББ у ʺПрограмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків ʺЕнергодімʺ ДУ ʺФонд енергоефективностіʺ.

Окрім цього, в межах семінару учасників ознайомили з питаннями формування кошторисної та ведення звітної фінансової документації.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, упродовж 2019 року у Львові було створено понад 200 ОСББ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ