Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для іноземних гостей Львівщини розробили додаток про туристичні місця області

Для іноземних туристів Львівщини розробили додаток про місця, які можна відвідати в місті та в межах області.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Застосунок допоможе знайти той чи інший заклад на карті, до кожного можна буде прокласти маршрут з місця перебування. Також він надаватиме контактну інформацію про заклад. 

Lviv Travel Guide матиме три основних розділи: дім, карта, налаштування. На головній сторінці користувач зможе знайти для себе корисну інформацію відповідно до наявних категорій: кафе та ресторани, готелі та оренда житла, оздоровлення та медичні послуги та інші.

Той чи інший заклад користувач додатку зможе знайти на карті. Відповідно до категорій, заклади маркуватимуть іншими кольорами, аби спростити візуальне сприйняття інформації (наприклад, ті, що належать до сфери харчування – червоним, а готелі – синім). До кожного можна буде прокласти маршрут з вашого місця перебування. Також додаток надаватиме контактну інформацію про заклад, соціальні мережі (за наявності).

У розділі налаштування можна змінити інтерфейс та мову. Розробники передбачили українську, англійську та арабську мови.

Зараз додаток на стадії розробки. Учасники засідання висловили свої пропозиції з наповнення сайту, зважаючи на потреби туристів та досвід роботи в цій галузі. Зокрема, йшлося про можливість користувача залишати відгуки про відвідане ним місце/заклад, ставити оцінки. 

Наразі «Lviv Travel Guide» буде доступний для користувачів айфонів, а завантажити його можна буде в App Store. Він не потребуватиме авторизації користувача. Остаточна презентація застосунку з усіма нововведеннями запланована на кінець наступного тижня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ