Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для Теребовлянських військових влаштували вертеп

Як інформують у прес-службі Повітряного командування "Захід", у День різдва Христового для Теребовлянських військових влаштували вертеп.

У день великого християнського свята – Різдва Христового, до військовослужбовців Теребовлянського зенітного ракетного полку повітряного командування "Захід" завітав військовий капелан отець Юрій разом з юними артистами вертепу парафії Всіх Святих Українського Народу Української Греко-Католицької Церкви. 

Завітали ж вони, щоб привітати захисників України із святами та подарувати веселої коляди і святкового настрою. Адже Різдво Христове– це найдивовижніше свято, яке ми, українці, найбільше очікуємо. Воно приносить нам тепло і радість у кожну родину. Радість, яка триває вже понад два тисячоліття і пригадує нам воплочення Господнє – Його Різдво. 

Колядники перевтілились у традиційні для цього дійства образи, провели святкову виставу та співали традиційні різдвяні колядки, створивши для військових незабутні враження та атмосферу свята. В свою чергу, військові надзвичайно радо зустріли колядників, адже частина військових отримала можливість поспостерігати і навіть взяти участь у вертепі вперше. Після виступу вертепу з різдвяними привітаннями і побажаннями виступили отець о.Юрій, який в свою чергу розповів історію і суть Різдва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ