Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для участі у пробному ЗНО зареєстровано 171 тисячу осіб

У 2018 році для участі в пробному ЗНО зареєструвались 170 992 особи. Про це йдеться у повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти.

Найбільша кількість учасників пробного ЗНО висловила бажання скласти тест з української мови - 150 977 зареєстрованих учасників.

Також традиційно популярними є пробні тести з англійської мови – 34 430, математики – 28 761 та історії України – 22 735 учасників.

До 01 березня в особистих кабінетах усіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть розміщені запрошення-перепустки з адресами пунктів тестування.

Пробне тестування з української мови і літератури відбудеться 24 березня.

Тестування з англійської, німецької, іспанської, французької мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії будуть проведені в один день - 31 березня.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ