Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для участі у ЗНО зареєстровані 267 тисяч осіб. Тестові завдання

Для участі в тестуванні у 2016 році зареєстровано понад 267 тисяч осіб, з них 200 тисяч учасників ЗНО є цьогорічними випускниками шкіл. Про це під час прес-конференції повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій.

Найбільше учасників зовнішнього оцінювання традиційно зареєстровано для складання обов’язкового тесту з української мови і літератури. Тест з історії України планують складати 193 тисячі осіб, математики – 132 тисяч.

Найменш популярними іспитами очікувано є тести з іспанської (186 осіб) та французької (818) мов.

За словами директора УЦОЯО, для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з не підконтрольних територій зареєструвалось 1 056 осіб: 787 у Донецькій та 269 у Луганській областях.

Зовнішнє оцінювання з української мови і літератури проходитиме у 1 102 пунктах тестування, з історії України у 829, математики – 587.

Як відомо, основна сесія ЗНО розпочнеться вже 5 травня. Упродовж травня відбудуться тестування з української мови і літератури, історії України та математики. Тестування з інших предметів відбудуться після завершення навчального року – у червні.

З метою дистанційної підготовки до тестування учасники ЗНО мають можливість скористатись сервісом ЗНО-онлайн, що містить найбільшу базу тестових завдань з кожного навчального предмета.

Osvita.ua 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ