Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Для вакцинації літніх людей на Дрогобиччині готуються організувати роботу мобільних бригад

Як повідомили Гал-інфо в пресслужбі Дрогобицької міської ради, однією із найвразливіших категорій населення щодо захворювання на COVID-19 є люди похилого віку. Саме тому їх вакцинація від недуги є пріоритетною.

Для того, аби літні люди у Дрогобицькому районі мали змогу безперешкодно отримати свою дозу вакцини, планують зорганізувати роботу виїзних мобільних бригад.

«Імунізація населення проти коронавірусної хвороби активно триває. Але зараз маємо подумати ще про літніх людей, яким важко самостійно дістатися до пунктів вакцинації. З цим питанням до мене безпосередньо звертаються люди, навіть за допомогою соціальних мереж. Тому спільно з керівництвом громад, старостами сіл нам потрібно проаналізувати, в яких населених пунктах району виникає така проблема і скерувати туди мобільні медичні групи з імунізації населення», - зазначив голова Дрогобицької РДА Степан Кулиняк сьогодні під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів.

Особливо увагу при визначення потреби у роботі виїзної мобільної бригади звертатимуть увагу на сільські та гірські території Дрогобицького району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ