Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

Дмитро Загарія звернувся до громадян щодо вибухів у місті

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області поширила звернення Дмитра Загарії до громадян міста. В повідомлені йдеться про вибухи, що стались сьогодні у Львові.
фото - Сергій Бобра - Гал-Інфо

"Сьогодні у нашому місті стались жахливі злочини. На двох дільничних пунктах міліції у Шевченківському районі пролунали вибухи, у результаті яких двоє правоохоронців отримали важкі поранення і у цей час лікарі рятують їхні життя. Це звичайні дільничні інспектори міліції – 24-річний чоловік та 31-річна жінка, котра сама виховує маленьку доньку.

Усі правоохоронні структури міста, усі найкращі спеціалісти працюють над тим щоб розкрити ці злочини, встановити та затримати осіб, причетних до їх скоєння, а також не допустити подібних випадків. За фактом вибухів відкрито кримінальне провадження за статтею «терористичний акт».

Друзі, лише об’єднавши наші зусилля ми зможемо протистояти насильству на вулицях нашого міста і лише разом ми зможемо запобігти терористичним проявам та розповсюдженню паніки. 

Звертаюсь до Вас з проханням допомагати працівникам міліції забезпечувати охорону правопорядку та негайно повідомляти правоохоронців на лінію 102 про будь-які виявлені Вами підозрілі предмети.

Це стосується кожного. Будьмо пильними та відповідальними. Сьогодні жертвами злочинців стали міліціонери і лише дивом не постраждав ніхто з цивільних. Завтра може бути інакше", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, сьогодні близько 9 ранку стався перший вибух поруч з опорним пунктом міліції на вул. Плугова, 8. 24-річний дільничний інспектор підірвався на розтяжці. В наслідок вибуху постраждалого було госпіталізовано в важкому стані.

Другий вибух пролунав за 20 хв. до початку сесії Львівської міської ради - о 09.40. В наслідок вибуху на вулиці Юрія Липи, 45 постраждала 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції. Постраждалу госпіталізовано у лікарню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ