Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дніпровські десантники продовжують виконувати програму стрибків з парашутом

На Дніпропетровщині підрозділи 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська Бригада ДШВ ЗС України виконують стрибки з парашутом. Десантування проводиться з багатоцільового вертольоту Мі-8 з висоти 600 метрів у бойовому спорядженні та зі зброєю. Про це повідомили в прес-службі 25 окремої повітрянодесантної бригади ДШВ ЗС України.

У постійній концентрації тримають «велетнів неба» погодні умови. Зміна швидкості вітру вимагає від військовослужбовців швидкої реакції та бездоганного дотримання чітких дій в повітрі. А це розворот за напрямком вітру, приземлення, правильне «погашення» куполу на землі тощо.

Після приземлення десантники відпрацьовують питання збору на майданчику приземлення.

Яскравим моментом на стрибках є тренування спортивної команди парашутистів військової частини. Зокрема, спортсмени-парашутисти у відповідному спорядженні з парашутами «Статус–СН» виконують віртуозні фігури в повітрі, здійснюють приземлення у визначений квадрат з точністю до одного метру.

До речі, серед спортсменів-десантників є військовослужбовець-жінка, яка має за своїми плечима більше ніж півтори тисячі стрибків з парашутом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ