Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 10 лютого усі підприємства мают підписати угоди з ДП "Нафтогазмережі". Інакше залишаться без газу

З 01 лютого 2010 року постачання природного газу промисловим підприємствам та іншим суб'єктам господарювання у Львівській області здійснюється Дочірнім підприємством «Нафтогазмережі» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», представником якого у регіоні є Львівська філія ДП «Нафтогазмережі». Про це повідомила прес-секретар Львівської філії ДП "Нафтогазмережі" НАК "Нафтогаз України" Оксана Горак

Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.01 № 1729 «Про забезпечення споживачів природним газом» зі змінами від 25листопада 209 року облгазам заборонено постачати природний газ комунально-побутовим та промисловим споживачам. Облгази можуть постачати газ виключно населенню та бюджетним організаціям.

 

У зв'язку з цим керівникам промислових та комунально-побутових підприємств, які мали до цього часу договірні відносини з облгазами, для отримання подальшого безперебійного газопостачання до 10 лютого 2010 року необхідно укласти договори на постачання природного газу з Львівською філією ДП «Нафтогазмережі». У разі не укладення договорів підприємству буде припинено постачання природного газу згідно з установленим відповідними нормативними документами порядком.

 

Кінцева ціна за газ, яку потрібно буде сплачувати споживачам складає 2 619,19 грн., в т.ч. ПДВ - 436,53 грн, що дешевше, аніж в інших постачальників, адже державний оператор газових мереж не додає тариф на постачання.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ