Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 10 вересня комісія міськради має вивчити та проаналізувати ефективність функціонування готелів, що є у власності територіальної громади міста

На виконання протокольного доручення виконавчого комітету Львівської міської ради від 21.07.2006р. №72 розпорядженням №660 від 25 липня утворено комісію, яка має вивчити та проаналізувати ефективність функціонування готелів, що є у власності територіальної громади міста, та їхнього використання.
За результатами роботи комісія до 10 вересня має підготувати проект рішення виконавчого комітету.
Як розповів „Гал-info” заступник міського голови з економічних питань Віктор Башук, багато готелів у Львові використовуються неефективно і не за призначенням.
„Готелі не використовують за призначенням. Детальний аналіз діяльності уже давно потрібний. Для прикладу, готель „Львів” знаходиться в комунальній власності, але він зданий в оренду. Орендна плата становить 600 грн в місяць. Зрозуміло, що це дуже мало. Взагалі, це смішно. Можливо, він буде висталений на аукціон. Такаж ситуація з готелями „Незалежність” та „Київ”. Їхня економічна ефективність дуже низька”, — розповів він.
За словами Віктора Башука, наразі зашвидко говорити про те, коли відбудуться аукціони, чи будуть прийняті інші рішення. „Не обов’язково, що це буде приватизація і продаж. Можна впровадити ефективний менеджмент, може, здати в оренду, але спочатку треба все проаналізувати і провести фахову оцінку”, — додав Віктор Башук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ