Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

До будинку бійців АТО, який ніяк не добудують, прокладуть дорогу

Сьогодні, 28 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування дороги до житлового будинку, яке місто будує для воїнів АТО та їх сімей на вул. Під Голоском, передає кореспондент Гал-інфо.

ЛКП «Рембуд» має отримати у встановленому порядку технічні умови на інженерне забезпечення проектованого об’єкта, а також розробити робочий проект та провести його експертизу згідно з законодавством України.

Окрім того, ЛКП «Рембуд» має звернутися в Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Львові для отримання дозвільних документів, які дають право на початок виконання будівельних робіт та прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.

Як пояснив начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський, йдеться про будівництво дороги до будинку, який місто будує для бійців АТО та сімей загиблих, адже зараз там ґрунтова дорога.

Своєю чергою, як зазначив заступник міського голови з фінансово-економічних питань, в.о. заступника міського голови з містобудування Геннадій Васьків, який головував на виконкомі, будівництво будинку на вул. Під Голоском вже на фінальній стадії.

«Мусимо зробити це, щоб завершити будівництво в цілому», - сказав Васьків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ