Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня Незалежності на «Першому Західному» стартує телемарафон

Телеканал «Перший Західний» до Дня Незалежності підготував для глядачів унікальний проект – 24 серпня з 18.00 в режимі телемарафону згадуватимуть найважливіші події новітньої української історії. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

«Чим жив ти, Львове? Рух за перебудову, нові назви львівських вулиць і перші синьо-жовті прапори. Дефіцит дев’яностих і розквіт надій двотисячних. Революції і буремні зміни. Високі гості і трагічні дати. Надія від Папи Римського і шалені емоції від футбольних фанатів. Дикі танці Руслани і щемний спомин про Скрябіна. 

Ми розкажемо про тих, хто творив і творить сучасну історію. Замкова таємниця Бориса Возницького, шахова корона Марічки Музичук, світло Оксани Потимко», - каже директор телеканалу позитивних змін «Перший Західний» і натхненник цього проекту Ольга Цап.

У День Незалежності на «Першому Західному» ведучі говоритимуть про Україну і її майбутнє з гостями студії. Зокрема, на ефір запрошені голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий, Преосвященний владика Володимир Груца, співачка Софія Федина, Василь Куйбіда, Ярослав Кендзьор та інші гості.

Отож, телеглядачі, вмикайте «Перший Західний»24 серпня 2016 року о 18:00 год

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ