Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

До кінця року відремонтують ділянки доріг Грушів – Немирів та Грушів – Нагачів

У зв’язку з будівництвом дороги до майбутнього митного переходу «Грушів-Будомєж» також проводитимуться ремонт автомобільної дороги на ділянках Грушів – Немирів та Грушів – Нагачів. Про це сьогодні, 13 серпня, під час брифінгу повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Як він пояснив, в облдержадміністрації та «Укравтодору» є спільна позиція: першочерговим об’єктом, який підлягатиме ремонтним роботам, буде ділянка Грушів–Нагачів.

Він зауважив, що йдеться про 20 км цієї дороги. Микола Гнатів очікує, що на Грушів–Нагачів буде виділено 5 млн грн: 2,5 млн грн – з обласного бюджету, 2,5млн грн – з державного.

«Проводитимуться ремонти відповідно до стану покриття: де буде потрібно, облаштовуватимуть асфальто-бетонне покриття або ж проводитимуть ямковий ремонт»,– розповів начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Ямковий ремонт автомобільної дороги на ділянці Грушів – Нагачів, – каже він, –  розпочнуть вже наступного тижня. Керівник служби пояснив, що, коли завершать ремонтні роботи на цій ділянці, перейдуть до іншої, Грушів –Немирів. Там,з а словами Миколи Гнатіва, відремонтують 5 км дороги, на це заплановано витратити 3 млн грн державних грошей.

Своєю чергою голова Львівської ОДА Віктор Шемчук додав: «Цей процес йтиме паралельно, щоби в грудні мати можливість здати і перехід, і обидві дороги».

Водночас Микола Гнатів зазначив, що ремонт автомобільної дороги на ділянках Грушів – Немирів та Грушів – Нагачів може бути завершений навіть швидше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ