Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця травня з вулиць Львова планують прибрати усі покинуті автівки

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, служби міста активно працюють над очищенням вулиць від покинутих авто. Станом на кінець квітня залишається 28 машин. Про це повідомили 5 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Евакуація покинутих авто з вулиць Львова. Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

ʺНа превеликий жаль, на прибудинкових територіях трапляються покинуті, старі автомобілі. Станом на зараз, щоб прибрати ці машини, активно працюють районні адміністрації та управління безпеки міста. Також співпрацюємо з поліцією, щоб віднайти власників авто. Далі, коли встановлюємо власника, звертаємося до нього з проханням самостійно забрати машину. Якщо ж він відмовляється, то залучаємо управління безпеки міста, і евакуатор забирає машину на штрафмайданчик.

Відзначу, що у нас було 54 покинутих авто. Ми зробили відповідні запити в поліцію і 20 автомобілів власники забрали самі, за що їм подяка. Евакуйовано силами управління безпеки міста із залученням евакуаторів 6 автомобілів. На кінець квітня у нас залишилося 28 автомобілів.

Цю роботу ми продовжуємо. Працюємо із встановленими власниками авто і працюють евакуатори там, де власників не встановлено. Плануємо до кінця травня цю роботу завершитиʺ, - розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ