Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До Києва прибув заступник генсека НАТО

Із дводенним візитом до Києва прибув заступник генерального секретаря НАТО Александер Вершбоу.

Александер Вершбоу візьме участь у Київському форумі з безпеки. Заступник генсека виступить із промовою з назвою "НАТО підтримує Україну". Окрім цього, Вершбоу зустрінеться з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним та міністром оборони Степаном Полтораком.

Як повідомляє народний депутат від БПП Ірина Фріз на своїй сторінці у Facebook, сьогодні вранці вже відбулася зустріч Александра Вершбоу з народними депутатами.

"Сьогодні вранці спільно з Іванною Климпуш-Цинцадзе та Андрієм Тетеруком були запрошені на зустріч з заступником генерального секретаря НАТО Александером Вершбоу. В ході зустрічі обговорили поточну політичну ситуацію в Україні, формування уряду та коаліції в контексті євроатлантичної інтеграції та майбутнього саміту НАТО у Варшаві. Пан Вершбоу зазначив, що Київ має продемонструвати результати реформ та боротьби з корупцією для отримання позитивних сигналів на варшавському саміті", - написала нардеп Фріз.

За її словами, під час дискусії обговорили ситуацію на Сході України та політику Росії на тимчасово окупованих територіях, заборону Меджлісу кримськотатарського народу та обговорили створення Міжнародної експертної групи при парламенті.

Нагадаємо, 8 квітня у штаб квартирі НАТО у Брюсселі відбулося засідання Північноатлантичної ради на рівні послів у форматі "Платформи взаємосумісності", в якому взяв участь глава місії України при Альянсі. Обговорювали майбутні програми та проекти НАТО в сфері взаємосумісності у контексті підготовки до саміту Альянсу у Варшаві.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ