Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львівської естафети "Булінг STOPS Тут":долучились ще 8 шкіл

У проекті "Булінг STOPS Tyт" взяли участь ще вісім львівських шкіл. А загалом з кінця лютого цього року вже 21 школа міста взяла участь у проекті "Булінг STOPS Tyт". Про це інформує прес-служба ЛМР.

Цей проект є складовою виконання Плану дій з реалізації ініціативи ЮНІСЕФ "Громада, дружня до дітей та молоді", яку затвердила сесія Львівської міської ради.

Тож тепер ще 8 шкіл міста взяли участь у проекті "Булінг Stops Tyт":

4 квітня — СЗШ № 78. Управлінням персоналом Львівської міської ради спільно з учнями СЗШ № 23 проведено презентацію у школі та показано відеоматеріал по булінгу.
16 квітня — СЗШ № 81. Головним територіальним управлінням юстиції у Львівській області спільно з учнями СЗШ № 78 проведено презентацію у школі та показано відеоматеріал по булінгу.
17 квітня — Ліцей № 57 імені Короля Данила м. Львова. Управлінням "Служба у справах дітей" спільно з учнями СЗШ № 81 проведено презентацію у школі та показано відеоматеріал по булінгу.
18 квітня — СЗШ № 97. Головним територіальним управлінням юстиції у Львівській області спільно з учнями СЗШ № 57 проведено презентацію та показано відеоматеріал по булінгу.
23 квітня Ліцей № 94 м. Львова. Управлінням "Служба у справах дітей" спільно з учнями СЗШ № 79 проведено презентацію у школі та показано відеоматеріал по булінгу.
24 квітня — СЗШ № 91. Головним територіальним управлінням юстиції у Л/о, спільно з учнями Ліцею № 94 проведено презентацію та показано відеоматеріал по булінгу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ