Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова їде «Спрут»

З 24 січня до міста знову навідається полтавський «Спрут». «Львівводоканал» попереджає абонентів, які заборгували за 6 та більше місяців, про загрозу дистанційного відімкнення від каналізації, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Директор підприємства Мирослав Заплатинський розповідає: «Підприємство змушене вдаватися до таких заходів, бо якщо не відключимо ми, то відключать нас. «Львівводоканал» зобов’язаний чітко розраховуватися з енергетиками за спожиті енергоносії, а це близько 8 млн. грн. щомісячно. На жаль, у січні ціни на електроенергію знову зросли, на цей раз на 4%. Тобто, ми повинні віднайти додатково ще 400 тис. грн. Оскільки тарифи на воду залишаються незмінними, єдиним джерелом покриття зростаючих видатків є старі борги мешканців. Відтак, просимо львів’ян не зволікати з оплатою, аби не опинитися від’єднаними від каналізації».

Відновлюватимуть водовідведення лише за умови повної сплати боргу та оплати 250 грн. за підключення. Фахівці з «Полтававодоканал» працюватимуть у Львові 2 тижні. Тому тим, хто не встигне сплатити борги, доведеться жити без води та каналізації до наступного приїзду полтавчан у квітні.

Довідка

Графік виїздів бригад «Полтававодоканал»:

24.01 – Сихівський район

25.01 – Залізничний район

26.01 – Шевченківський район

27.01 – Франківський район

28.01 – Галицький, Личаківський райони

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ