Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До Львова з візитом прибув Надзвичайний та Повноважний Посол Великобританії в Україні

Сьогодні, 2 жовтня, відбулася зустріч керівництва Львівської області із Надзвичайним та Повноважним Послом Великобританії в Україні Мартіном Гаррісом. Про це повідомляють у ЛОР.
Фото: ЛОР

В.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод та начальник обласної військової адміністрації Максим Козицький  подякували Великобританії за підтримку, військову та фінансову допомогу, відстоювання територіальної цілісності та європейської інтеграції України.

Сторони обговорили питання економічного партнерства, інвестиційних можливостей, ведення підприємницької діяльності, кредитування, розвиток  IT- сектору.

Окрему увагу було приділено підготовці України до зимового періоду та захисту енергетичної інфраструктури. Зокрема йшлося про співпрацю у галузі енергетики щодо спільного проєкту, який би дозволив мінімізувати дефіцит енергії

За словами очільників області, очікується складна зима, тому основне завдання – забезпечити соціальну сферу, щоб вона могла функціонувати під час вимкнень.
Також під час зустрічі йшлося про впровадження альтернативних джерел енергетики, зокрема сонячної та вітрової, та загалом про перехід до децентралізованої системи забезпечення енергетикою підприємств та населення.

Надзвичайний та Повноважний Посол Великобританії в Україні запевнив присутніх  у подальшій підтримці та допомозі, реалізації спільних соціальних та гуманітарних проєктів.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ