Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До міського бюджету за 2006 рік надійшло 4,21 млн грн інвестицій на розвиток соціальної інфраструктури Львова

За останні півроку до міського бюджету Львова надійшло 4 млн 210 тис. грн інвестиційних внесків – повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Це внески, які сплачують у міську казну юридичні та фізичні особи, що вкладають свої кошти, матеріальні та інші ресурси в об’єкти будівництва: окремі будинки, споруди з інженерним обладнанням, інженерні мережі та комунікації, а також їх комплекси, фінансуючи роботи з реконструкції, реставрації, розширення, капітального ремонту, або консервації цих об’єктів. На проведення таких робіт складається окремий проект, а дозвіл на їх виконання видається інвестору після сплати інвестиційного внеску на розвиток соціальної інфраструктури. Розрахункова сума внеску становить 5 відсотків від вартості запланованих робіт і коригується відповідними коефіцієнтами, - розповіли в управлінні економіки Львівської міської ради. Ця сума залежить також від пріоритету галузі інвестування, територіального розміщення об’єкта будівництва, від збереження та додаткового створення робочих місць та від загального обсягу інвестицій.
Як зазначають працівники управління економіки, найбільше інвестиційних внесків цього року міська казна отримала у травні - 1 млн. 339,7 тис. грн. Найменше – 175,1 тис. грн. та 191,8 тис. грн. – у січні та червні відповідно. Динаміка надходжень інвестиційних внесків не має сталої закономірності, і залежить лише від того, скільки відповідних документів на отримання дозволів для проведення тих чи інших робіт подано до Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ