Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До нового сезону «Галичанка» готується у Скадовську

Гандболістки львівської «Галичанки» у Скадовську готуються до нового сезону.

Чемпіон України - львівська «Галичанка» - у Скадовську (Херсонська область) продовжує тренувальні збори, які розпочалися 16 липня й триватимуть до кінця цього тижня.

Головний тренер «Галичанки» Василь Козар: «Використовуємо сонце, море і пісок. А ще тут чудовий майданчик просто неба. Я знаю, що завдяки піску та відкритому простору й інше сприйняття роботи – дівчата із задоволенням виконують завдання. Акцентуємось на швидкості, переміщеннях, стрибучості, паралельно відпрацьовуємо швидкий перехід у двійках, трійках, швидкий пас. Маємо три тренування щодня. О 7 год. – підйом, о 7.30 – зарядка, крос (від самого початку розпочали біг з 5 кілометрів, надалі дистанцію не збільшували, але додавали у швидкості), потім загальнорозвиваючі вправи і обов’язково купання в морі. Зранку море чисте, спокійне, дівчата з насолодою плавають, і це дуже добре для відновлення. Згодом смачний сніданок. Ранкове тренування проходить з 10 до 12 год. Працюємо не тільки над загальною фізичною підготовкою, але й спеціальною. Тобто займаємось, до прикладу, не лише бігом чи фізичними вправами, а стараємось, щоб все було наближено до нашого виду спорту – виконуємо завдання з м’ячами – для класичного чи пляжного гандболу. З 16.30 до 18 год. – вечірнє тренування, вже суто ігрове: граємо або у пляжний гандбол, або у трійках (команди три на три) чи у четвірках.

Не скажу, що дівчата не втомилися, але з розумінням ставляться до такої важкої роботи, бо розуміють, що це буде хороший доробок на новий сезон. Та й пік втоми вже пройшли, нормально переносять навантаження, все добре. Я дуже задоволений».

А на сам кінець зборів команда планує побувати на відкритті благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри», які відбудуться у Скадовську з 27 по 29 липня.

До Львова «Галичанка» повернеться 29 липня та продовжить підготовку у залі.

ГК "Галичанка"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ