Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До збірної України з гандболу запросили ще одного гравця «Галичанки»

Сьогодні, 14 червня, жіноча національна збірна команда України з гандболу зіграє в Іспанії другий матч раунду плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2017.

Нагадаємо, що в першому матчі, який відбувся 9 червня в Сумах, українки  розійшлися з іспанками миром - 24:24 (10:16). В лавах збірної в Сумах перебували чотири гандболістки львівської «Галичанки». Це воротарка Єлизавета Гілязетдінова та польові гравці Наталія Воловник, Леся Смолінг і Наталія Стрюкова. А тепер до них приєдналася ще й Ілона Гайкова. Про це розповів  журналісту Федерації гандболу України Сергію Цукіло помічник головного тренера Валерій Войналович: «У нас через хворобу вибула і не гратиме Катерина Чумак, натомість ми взяли з собою Ілону Гайкову, якої не було на першому матчі». 19-річна Ілона Гайкова, яка перейшла до «Галичанки» з тернопільського «Економ-Універу» у січні 2017 року,  в Іспанії дебютує в лавах  синьо-жовтих.

 Отож, п’ятеро гандболісток «Галичанки» захищатимуть честь збірної в Іспанії. Варто зазначити, що «Галичанка» практично єдина українська команда, з якої відібрали гравчинь до збірної. Крім Ірини Компанієць з ужгородських «Карпат» решта збірниць сьогодні  є гравцями іноземних клубів.

Другий матч раунду плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2017 відбудеться 14 червня  о 22 год. Переможець цієї гри отримає путівку на чемпіонат світу-2017.

Галичина Спортивна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ