Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Доходи від реклами у Twitter зменшилися удвічі — Маск

Грошовий потік Twitter залишається негативним через майже 50% падіння доходів від реклами та велике боргове навантаження, що не відповідає очікуванням Ілона Маска.

Агентство Reuters зазначає, що після звільнення тисяч співробітників і скорочення витрат за хмарні послуги Маск заявив, що компанія зменшила свої неборгові витрати до 1,5 млрд доларів із прогнозованих 4,5 у 2023 році. Однак, агресивних заходів щодо скорочення витрат після того, як Маск придбав Twitter у жовтні, виявилось недостатньо, щоб отримати позитивний грошовий потік.

"Грошовий потік Twitter все ще негативний, оскільки доходи від реклами впали на 50%. Потрібно досягти позитивного грошового потоку, перш ніж ми матимемо розкіш чогось іншого", — написав Маск у Twitter.

Незрозуміло, який термін мав на увазі Маск, коли доходи від реклами впали на 50%. Він сказав, що у 2023 році Twitter має отримати дохід у 3 мільярди доларів, порівняно з 5,1 мільярда доларів у 2021 році.

Генеральна директорка компанії Лінда Яккаріно повідомила інвесторам, що Twitter планує зосередитися на партнерстві з відео, авторами та торгівлею, а також веде переговори з політичними діячами та індустрією розваг, платіжними службами та видавцями новин і ЗМІ.

13 липня Twitter заявив, що вибрані творці контенту матимуть право на отримання частини доходу від реклами, який компанія заробляє, намагаючись залучити більше творців контенту на сайт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ