Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дорогу на автомобільному пункті пропуску „Краковець-Корчова” розширять і реконструюють

На Яворівській митниці відбулася українсько-польська робоча зустріч з питання реконструкції та розширення автодороги в Міжнародному автомобільному пункті пропуску „Краковець-Корчова”, що на кордоні з Республікою Польща. Про це повідомила прес-служба Яворівської митниці.
В обговоренні питань взяли участь начальник Яворівської митниці Валерій Матвеєв, перший його заступник Володимир Марцинюк, заступник Василь Чекан, начальник сектора експлуатації та будівництва господарсько-експлуатаційного відділу Ярослав Іванейко, начальник відділу митного оформлення № 3 Олег Олійник, начальник сектора організаційно-контрольної роботи Володимир Вірун, заступник начальника відділу оформлення транспортних засобів Михайло Котик.
Польську сторону представляли начальник митниці в Перемишлі (РП) Анджей Карпінскі, його заступник  Собєслав Шидло, експерт митниці відділу в Корчовій Артур Козьол, начальник відділу дорожніх кордонних переходів Підкарпатського воєводства в м. Жешуві Лєслав Штаба, начальник закладу обслуговування дорожніх кордонних переходів у Корчовій Єжи Стажавскі.
За словами начальника Яворівської митниці Валерія Матвеєва, «міжнародна робоча зустріч представників української та польської митних служб відбулася в діловій, конструктивній обстановці, було обговорено низку злободенних питань, спрямованих на збільшення пропускної спроможності МАПП «Краковець-Корчова», посилення режиму в ньому».
«Учасники даної зустрічі, ґрунтовно обговоривши назрілі питання, вирішили, що польська сторона передасть нам електронний варіант плану пункту пропуску «Корчова» для підготовки проекту реконструкції та розширення автодороги на Державному кордоні в МАПП «Краковець-Корчова». Українською стороною впродовж місяця буде підготовлено проект плану даної реконструкції та розширення автодороги, який буде розглянуто й обговорено під час наступної українсько-польської зустрічі на Яворівській митниці, орієнтовно наприкінці квітня – початку травня цього року», –  прокоментував міжнародну співпрацю українсько-польських  делегацій начальник Яворівської митниці Валерій Матвеєв. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ