Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ДТП за участю нардепа Трухіна: ДБР вивчило записи з відеокамер

У Державному бюро розслідувань повідомили, що вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування машини народного депутата України Олександра Трухіна у день ДТП.
фото - пресслужба ДБР

Про це інформує пресслужба Бюро.

Повідомляється, що слідчі Бюро виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала особа в одязі червоного кольору.

Зокрема, це зафіксувала й остання, на той час робоча камера, розташована у центрі міста Бориспіль.

"Зауважуємо, що аварія трапилася на ділянці дороги, де було демонтовано камери спостереження.

Тому було призначено низку експертиз, які б установили особу водія у момент ДТП. Наразі завершено чотири експертизи, остання - п’ята - триває. Після її завершення можна буде остаточно дати відповідь щодо особи водія", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що слідчі ДБР провели велику роботу, дослідили великий обсяг інформації, зокрема матеріали справи наразі налічують понад 5 томів.

Також у пресслужбі повідомили, що після початку розслідування ДБР зверталося офіційно до поліції, щоб надали усі матеріали, але з невідомих причин ці матеріали надані не були.

"До Інтернет-видання "УП" зроблено запит із проханням надати усі наявні матеріали дослідження та вказати джерела їх надходження. Також Бюро з’ясовує, чому це відео не було передано слідчим на відповідний запит до Міністерства внутрішніх справ.

Допитана значна кількість свідків, у тому числі народний депутат, інші учасники пригоди, поліцейські", - йдеться у повідомленні.

У ДБР додали, що сьогодні на допит як свідка повторно викликали поліцейського, відео з камери якого поширила "Українська Правда". Слідчі мають з’ясувати, серед іншого, чому він не повідомив на попередньому допиті у ДБР цю інформацію.

"Зауважимо, жодних намірів оголошувати підозру поліцейському слідчі не планують.

ДБР вчергове закликає всіх, хто має будь-яку додаткову інформацію щодо обставин ДТП передати її слідчим", - додали у Бюро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ