Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

Дві компанії рекомендували для підключення Львова до e-Health

Комісія рекомендувала два проекти під’єднання медичних закладів Львова до центрального компоненту e-Health, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як йдеться в повідомленні, сьогодні, 30 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про рекомендацію згідно з рішенням конкурсної комісії відкритого конкурсу на кращий проект під’єднання до центрального компоненту e-Health та запропонованої учасником Медичної інформаційної системи у закладах охорони здоров’я м. Львова».

Так,  відповідно до рішення виконавчого комітету від 23.03.2018 «Про організацію відкритого конкурсу на кращий проект під’єднання до центрального компоненту e-Health та запропонованої учасником Медичної інформаційної системи у закладах охорони здоров’я м. Львова», протоколу оцінки конкурсних пропозицій від 28.03.2018, виконавчий комітет вирішив рекомендувати, згідно з рішенням конкурсної комісії відкритого конкурсу на кращий проект під’єднання до центрального компоненту eHealth та запропонованої учасником Медичної інформаційної системи у закладах охорони здоров’я м. Львова, ТзОВ «Доктор Елекс» та ТзОВ «ХЕЛСІ ЮА».  

«На конкурс подалися п’ять компаній. Вчора ми проводили засідання робочої групи, і чотири з тих компаній є рекомендовані Міністерством охорони здоров’я. Фактично є два лідери по тих параметрах, які визначені – «Доктор Елекс» і «ХЕЛСІ ЮА». Також ці компанії мають найбільший досвід впровадження в містах України. Це рекомендація, і це не означає, що інші компанії не можуть подаватися – тобто ці компанії відповідають найбільше по цих параметрах, які визначені», - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку. 

Нагадаємо, що завданням відкритого конкурсу було запропонувати проект під’єднання закладів охорони здоров’я м. Львова до центрального компоненту e-Health, а також надати детальний опис запропонованої учасником Медичної інформаційної системи. Ця система має мати можливість розширення функціоналу для вторинної і третинної ланки медичної допомоги.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ