Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двірник палацу Потоцьких став переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова 2023"

За результатами конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2023» переможцем став Богдан Михайлович Єсип - двірник палацу графів Потоцьких, Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького, Галицького району.
Фото - ЛМР

Як повідомляє ЛМР, переможець отримає поїздку до одного із закордонних міст-партнерів Львова, туристичний вікенд на двох у Закарпаття та грошову премію у розмірі 10 тис. грн. Цінні подарунки отримають також кращі двірники районів міста, яких своїм голосуванням обрали мешканці.

«Цього року ми вчетверте проводимо цей конкурс. Він проводився у два етапи. У першому етапі мешканці подавали кандидатури, а у другому - було голосування. Переможців обирали по кожному району і одного переможця по Львову», - розповів Назар Кушнір, головний спеціаліст відділу Гарячої лінії міста.

Загалом містяни запропонували на конкурс 51 учасника. Найбільше голосів отримав Богдан Єсип, який працює двірником з грудня 2010 року. Він прибирає подвір'я та прилеглу територію до Палацу Потоцьких, доглядає газони, квіти та екзотичні рослини. 

«Хочу подякувати всім, хто подав мою кандидатуру і хто проголосував за мене. Я горджуся і люблю свою роботу. Пильную свої обов'язки. Тому всім дякую за оцінку і дякую за подарунки. За кордоном я ще не був. Це буде моя перша поїздка. Подивлюся як там прибирають місто», - розповів Богдан Єсип, переможець конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2023».

Також варто зазначити, що Богдан Єсип входить у технічну групу обслуговуючого персоналу щодо організації та обслуговування заходів з прийому високопоставлених осіб України та світу у Палаці Потоцьких. Особисто був присутнім під час візитів президентів, які відбувались в приміщеннях палацу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ