Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двох українських моряків звільнили з полону в Лівії

У Тріполі, Лівія, сьогодні, 14 січня, з полону звільнено двох громадян України - членів екіпажу судна Sun Oil I, які з січня 2015 року утримувалися одним зі збройних формувань. Про це Гал-інфо повідомили прес-служба Міністерства закордонних справ України.

14 січня ц.р. завдяки зусиллям українських дипломатів були звільнені та відбули на Батьківщину два громадянина України - члени екіпажу судна «Sun Oil I», які з січня 2015 року утримувалися одним із збройних формувань в м.Тріполі.

Посольством України в Лівії також надано сприяння у звільненні інших членів екіпажу згаданого судна – громадян Болгарії та Румунії.   

Прибуття громадян України на Батьківщину очікується 15 січня ц.р.

МЗС України в черговий раз звертається до громадян України з наполегливою рекомендацією уникати поїздок до Лівії, а тим, хто вже перебуває на території цієї держави, негайно її залишити.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Лівії (тимчасово передислоковане до м.Туніс) за номером телефону: +216 941 273 42 (працює цілодобово), або телефонувати на «гарячу лінію» МЗС України: + 38 044 238 16 57. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ