Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дворянин розповіла про «переворот» у Львівській облраді

Першого заступника голови Львівської обласної ради Парасковію Дворянин не запросили сьогодні, 3 березня, на термінове засідання голів фракцій. В коментарі Гал-інфо вона підтвердила версію про те, що у середу, 5 квітня, на позачерговій сесії Львівської обласної ради її планують зняти з посади.
Президія Львівської облради: Парасковія Дворянин, Олександр Ганущин, Володимир Гірняк. Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Звітуватимуть Дворянин, Гірняк, Ситнютка. Когось звільнять

Зокрема, Парасковія Дворянин сказала: «На сьогоднішню нараду голів фракцій мене не запросили. Про те, що мене планують зняти з посади, мені розповів сам голова Львівської обласної ради. Він це заявив у телефонному режимі, об 11:30 год. Почувши про позачергову сесію я подумала, що причиною скликання буде обговорення стратегічно важливих питань про тарифи на газ, адже львів’яни обурені зазначеними цінами.

Але я помилялася, адже темою позачергової сесії справді буде моє зняття з посади. Здивована, що моя особа є настільки небезпечною для обласної ради, що за кілька тижнів до Великодня, за один день збирають позачергову сесію, аби усунути мене з посадового крісла. Це такий собі «переворот у Львівській обласній раді».

Недолугість цього процесу зашкалює, адже зовсім нещодавно ми скликали позачергову сесію облради по торгівлі з окупованими територіями, то ми не могли зібрати депутатів за 3 дні, а тут такий поспіх. Мені навіть не страшно, мені смішно».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ