Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Димінський перебуває з «Карпатами» в Туреччині

Почесний президент «Карпат» Петро Димінський зараз перебуває в Туреччині разом з командою. Про це повідомив офіційний сайт львівського клубу.

В інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати» він розповів про те, що спостерігає за тренуваннями, адже його цікавить стан підготовки команди до продовження сезону.

Також він розповів про фінансову ситуацію в клубі:

«Тут усе залежить не лише від мене, як від єдиного інвестора. Я втомився повторювати та нагадувати нашій міській владі про те, що обіцяна територія навколо стадіону «Україна», 17 гектарів, клубу ще досі не передана. Для чого «Карпатам» ця земля? У нас є намір збудувати спортивно-розважальний центр, з елементами реабілітації, для того, щоб клуб заробляв гроші. Відповідно, таким чином, ми зможемо наповнювати бюджет, від розміру якого залежатимуть наші завдання. Якщо річний бюджет становитиме, наприклад, 20-25 мільйонів доларів – «Карпати» боротимуться за Лігу чемпіонів. Мені дивно, чому влада Львова так важко і неохоче рухається у цьому напрямку, чому вона відвертається від цього проекту? Ця земля не потрібна мені. Вона потрібна клубу, який зможе заробляти сам на себе і не залежати від інвестора. У підсумку виграють усі – «Карпати» отримають серйозні завдання, а місто – не лише гордість за свою команду, яка виступатиме в єврокубках, але й фінансову вигоду від туристів та інвестицій. А просто викидати гроші на проїдання футболістам, які борються за виживання, мені не цікаво».

Крім того, Димінський повідомив, що має намір зустрітися з вболівальниками «Карпат»: «Літом, перед стартом сезону, на зустрічі з уболівальниками, я обіцяв, що невдовзі зустрінуся з ними ще раз і дам відповіді на усі питання, які їх цікавлять. Я не забув про це і свою обіцянку дотримаю».

Нагадаємо, національна поліція подала документи на Димінського в Інтерпол і оголосила в розшук. Президент «Карпат» звернувся з відповідною скаргою, щоб уникнути розшуку за міжнародною системою організації.

Димінський полетів до Женеву відразу після ДТП і досі не повертався в Україну.

ДТП сталася 18 серпня 2017 року біля села Ямельня Львівської області. Автомобіль з Петром Димінським на шаленій швидкості врізався в «Опель», яким керувала мешканка Ямельні Наталія Тріла. Дівчина загинула на місці. Провину за скоєння аварії взяв на себе водій та охоронець Петра Диміського, проте слідство довело, що за кермом був не він. Свідки аварії стверджували, що ДТП скоїв сам президент «Карпат». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ