Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дипломати з США ознайомились з безпековою ситуацією в Азовському морі

1/2
В районі проведення ООС делегація американських дипломатичних представників на чолі з Тимчасово повіреним у справах США в Україні Послом Вільямом Тейлором ознайомилася з безпековою ситуацією в Азовському морі. Про це інформують у прес-центрі ООС.

Під час візиту до Маріупольського морського торгівельного порту американці, з метою демонстрації воєнно-політичної підтримки України та вивчення аспектів реалізації двосторонніх домовленостей у контексті розвитку співробітництва в оборонній сфері між нашою державою та США, відвідали стоянку кораблів тактичної групи "Тритон" ВМС ЗС України.

В ході візиту представники командування Об’єднаних сил та частин Військово-морських сил ЗС України поінформували дипломатів з США щодо безпекової ситуації в Азовському морі, а також особливостей дій російських окупаційних військ та дій росіян в акваторії Азова.
В рамках заходу для дипломатичної групи із США було проведено оглядову екскурсію пошуково-рятувальним судном "Донбас" та вихід в море на малому броньованому артилерійському катері "Кременчук".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ