Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директор "Львівводоканалу" дав свідчення в прокуратурі щодо загибелі дитини, яка впала у каналізацію

Директор "Львівводоканалу" Валентин Вольський дав свідчення в прокуратурі щодо загибелі дитини, яка впала у каналізацію. Про це повідомили в прокуратурі Львівської області. Нагадаємо, що за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району Львова за фактом службової недбалості посадових осіб ЛМКП "Водоканал", на балансі якого перебуває колектор, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 КК України.

Також у прокуратурі повідомили, що будуть допитані й інші посадовці, зокрема, Львівської міської ради. У разі доведення їх вини, їм загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, 10 жовтня о 11:24 до оперативно-диспетчерської служби ДСНС Львівщини надійшло повідомлення про те, що у м. Львові по вул. Широка, 86-88 у каналізаційний колектор потрапив хлопчик, 2,5 року. За попередніми даними, хлопчик провалився у каналізаційний колодязь, наступивши на неналежно закріплену металеву кришку колектора.

Про інцидент повідомила бабуся дитини. На місце події за лічені хвилини прибули 3 пожежно-рятувальні відділення, які витягнули із колектора чоловіка, що відправився на пошуки дитини.

Тіло хлопчика знайшли сьогодні, 11 жовтня, близько 15.00 у каналізаційному колекторі на вул. Роксоляни, 57. Тут колектор дуже довгий і засмічений і має мало виходів на поверхню. Отож, учора, 10 жовтня, рятівники, що тут проходитли, нічого не побачили.  

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт упродовж 11 жовтня було залучено 124 особи та 26 одиниць техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ