Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Директор „Львівводоканалу” вважає, що суд навколо тарифів на воду є спробою представників громадських організацій пробитися до влади

На думку директора ЛКП „Львіводоканал” Мирослава Заплатинського, суд  щодо неправомірності теперішніх тарифів на воду і тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій – це спроба деяких представників громадських організацій пробитися до влади.
„Вони оскаржували попередній тариф, тепер оскаржують діючий тариф і знову ж таки по причині процедурній. Я не знаю, які там аргументи, здається,  легітимність чи нелегітимність виконкому, який на той час приймав це рішення. Тобто то є знов за рибу гроші. Я переконаний, а ви побачите, що це так і буде, ніхто цього тарифу не відмінить, тому що це просто нереально. Це спроба завести місто в колапс. Чого добиваються ці люди? Я особисто з ними говорив і питав, яка мета. За їхніми словами, мета - щоб за розрив у тарифах гроші „Львівводоканалу” повернув виконком. Ми не проти, але фізично це зробити просто неможливо. Скільки ж треба пройти процедур, скільки зробити перерахунків... Для чого це робити, якщо до економічної складової питань ні в кого немає? Навіщо хвилювати людей? Але ви знаєте, що завжди в мутній воді ловиться політична риба. Я думаю, що, на жаль,  в наступному скликанні депутатів ми побачимо цих людей, які на сьогодні ще не є депутатами”, - прокоментував “Гал-info” Мирослав Заплатинський.
Нагадаємо, ГО  “Львівська міська спілка захисту прав громадян” опротестовує як незаконне рішення Львівського міськвиконкому про тарифи з водопостачання і водовідведення від 5 жовтня 2005 року та рішення про тарифи на утримання будинків та прибудинкових територій, прийняте 30 вересня 2005 року. Як стверджують у „Львівській міській спілці захисту прав громадян”, оскільки ухвалою сесії Львівської міської ради від 14 липня 2005 року виконком Львівської міської ради був розпущений, а новий виконком обрали лише 11 жовтня 2005 року, ці рішенні є незаконними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ