Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директори шкіл самостійно вирішуватимуть щодо "дистанційки" для учнів 1-4 класів

Сьогодні, 24 січня, в онлайн-режимі відбулося засідання міського штабу з протидії поширення коронавірусу, на якому прийняли низку рекомендаційних рішень. Одне з них стосувалось шкіл та навчання учнів 1-4 класів.
Фото Дрогобицька міська рада

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Ми щодня моніторимо ситуацію з поширенням коронавірусу, сьогодні переглянули оновлені дані. Станом на зараз близько 10% працівників житлово-комунальної сфери перебувають в стані хвороби. Йдеться про водіїв громадського транспорту, двірників тощо. Також спостерігається зростання захворюваності серед працівників культури. Дуже велика кількість хворих дітей: станом на сьогодні близько 12 тисяч учнів 1-4 класів відсутні в школі.

Відтак ми рекомендуємо керівникам закладів освіти самостійно приймати рішення про перехід на дистанційне навчання учнів молодших класів (учні 5-11 класів відсьогодні вже навчаються дистанційно), виходячи з аналізу ситуації, що є актуальною в кожній окремій школі», – наголосила Наталія Алєксєєва, керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради, членкиня штабу з протидії поширення коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ