Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Avalon Inc.про історію повернення класичної музики

1/2
Всім відомо, що українців багато у Європі. Особливо тішить, коли бачиш, що це часто талановиті, сильні люди, що отримали визнання і заслужене місце у своїй сфері за кордоном, але не втратили інтересу до України.

Оксана Линів - перша жінка-головний диригент Опери та філармонійного оркестру в Ґраці, справжня легенда, що вийшла з провінційного галицького містечка. Зараз її запрошують найкращі театри та опери світу, вона однаково майстерно працює з колективами різних країн та розмиває кордони між Україною і світом, мріями та реальністю. 

Цієї неділі наша команда відвідала Барселону, щоб на власні очі побачити роботу Оксани та поспілкуватись з нею. Ми познайомились завдяки її мистецькому проекту LvivMozArt, генеральним партнером якого є Avalon Inc. На 8 днів у серпні цей фестиваль перетворить Львів на місто класичної музики. 

Історія Оксани - це красива історія людини, що добилась успіху важкою роботою, і тепер прагне поділитись власним досвідом та відродити любов до класичної музики у Львові. Ми впевнені, що цей проект переверне уявлення про класику для багатьох, покаже, що ця музика зовсім не строга і обмежена, а емоційна, надихаюча, щира, випробувана часом. Це сповідь людей, що жили століття до нас, їхні найбільш потаємні переживання та мрії.

Протягом фестивалю, що відбуватиметься у десяти локаціях, вона лунатиме у кожному куточку і збере тисячі цінителів з усього світу. Нам дуже подобається працювати з талановитими людьми, що презентують Україну для світу на такому рівні і підтримувати проекти, що закріплюють за Львовом статус культурної столиці. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ