Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на фестиваль LvivMozArt

Вже завтра у Львові розпочнеться Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt. Про це повідомили 25 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Впродовж 4 днів фестиваль розкриватиме тему синтезу мистецтв, синергію академічної музики та інноваційних технологій та запропонує прочитання класичних творів молодими виконавцями.

"Завтра розпочинається фестиваль класичної музики LvivMozArt. Оксана Линів має велику популярність в світі, тому її залучення в прославу Франца Ксавера Моцарта є дуже вагомим. Мало хто знає, що цей композитор прожив у Львові 30 років, тому його популяризація у нашому місті є вкрай важливою. Саме тому ми в рамках фестивалю відкриємо його невелику скульптуру на площі Маланюка. Там поруч є готель "Шопен", вулиця Ференца Ліста, наша Львівська філармонія, що на вул. Чайковського – утворюється цілий музичний квартал.

Загалом фестиваль має бути дуже цікавим, тому запрошую львів’ян долучатись. Хороша музика надихає, розширяє горизонти, тому приходьте, отримуйте задоволення і насолоджуйтесь музичними виступами найкращих виконавців світу", – сказав Андрій Садовий під час ефіру на одній з львівських радіостанцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ