Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячі майданчики Львівської МТГ можуть обладнати відеокамерами

Сьогодні на пленарному засіданні виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про утримання та обслуговування дитячих майданчиків на території с. Великі Грибовичі, с. Малі Грибовичі, с. Збиранка, с. Гряда та с. Воля-Гомулецька.
Фото ілюстративне

Як повідомив голова Шевченківської районної адміністрації, з метою забезпечення належного утримання та своєчасного ремонту дитячих майданчиків на цих територіях потрібно передати їх комунальному підприємству “Дублянський виробничий комбінат”, щоби забезпечити реалізацію комплексу заходів щодо належного санітарно-технічного утримання.  

Рішення винесли на голосування та одноголосно прийняли. Також міський голова Андрій Садовий зазначив: 

“Ми зауважили, що сьогодні поставити IT-камеру аби мати огляд територій онлайн 24 на добу коштує приблизно 100$, поставити автоматичний замок, який би зачиняв двері майданчика теж дрібні кошти, ну і поставити speakerphone, щоб був зворотний зв'язок не бачу проблем. Я б хотів, щоб ми продумали з точки зору уможливлення і покращення сервісу не тільки на спортивних майданчиках, але й на дитячих. Якщо ми будуємо нові майданчики чи реконструюємо існуючі, нам потрібно насамперед звертати увагу на безпеку. Максимально маємо впроваджувати відеонагляд, бо коли він є, то рівень безпеки на порядок зростає”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ