Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ДЮСШ "Галицькі Леви" - бронзові призери української хокейної молодіжної ліги

12-річні хокеїсти ДЮСШ ЗВС "Галицькі Леви" стали бронзовими призерами чемпіонату України у своїй віковій категорії. За найвищі місця змагалися 10 команд з усіх куточків України. Такий результат керівництво клубу оцінює як успішний. Про це повідомили 17 травня Гал-інфо у пресслужбі Управління спорту Львова.
Управління спорту Львова

"Нам складно змагатися з містами-мільйонниками, - каже Микола Романюк. – президент Федерації хокею Львівської області. – Мова йде про серйозні хокейні школи України. Для прикладу, команда з Києва не потрапила на п’єдестал пошани, а нам це вдалося. Зважаючи на це, бронзові медалі команди U-12 ми розцінюємо як дуже хороший результат. Особливо приємно те, що наш вихованець Богдан Пацеляк став найкращим бомбардиром свого дивізіону".

Задоволений виступом команди ДЮСШ ЗВС "Галицькі Леви" і головний тренер клубу Михайло Чіканцев.

"Кожного року наші команди стають одними з кращих в Україні, - каже Михайло Чіканцев. – Наша школа існує уже 11 років і кожного року має певні досягнення. Для прикладу, минулого року команда U-12 також була на 3-ому місці в турнірній таблиці, однак чемпіонат не дограли через пендемію. Цього року відбувся уже повноцінний чемпіонат і ми дуже задоволені його результатом. Звичайно, в більших містах значно більший вибір дітей і більша конкуренція. Однак наші хлопці сильні своїм характером та згуртованістю. Думаю, при певному збігу обставин ми б могли поборотися і за медалі іншої проби, однак для цього банально забракло фарту".

Нагадаємо, тренерами команди U-12 є вихованці клубу "Галицькі Леви" Іван Александров та Карен Рустамов.

У чемпіонаті України U-14 "Галицькі Леви" посіли 5 місце з 13-ти команд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ