Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

“Диво Різдва”. Співачка НІжНА презентувала різдвяну композицію

Віра у світло, диво та добро! У День святого Миколая співачка НІжНА презентувала нову пісню, присвячену Різдву.

НІжНА / (Ніна Басюк (Козачук) – співачка, учасниця проєкту «Голос Країни» (7 та 9 сезони), переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, викладачка вокалу КМАМ iм. Р.М.Глієра.

У найочікуванішу дату для багатьох у світі, День святого Миколая, НІжНА презентувала шанувальникам нову композицію “Диво Різдва”.За цікавим збігом, музика до пісні була написана чоловіком артистки, Миколою, ще у 2022 році, коли він гуляв з однорічним сином подружжя (на той час, у проміжку між частими повітряними тривогами). Першочергово текст до композиції був англійським, а її  співавтором – британець Деніел Беністи (Daniel Benisty).

У зв’язку з постійними відключеннями електроенергії записати та видати пісню у 2022 році не вдалось. Втім вже цього року вона побачила світ (NIzhNA – Christmas Miracle).

“Тоді ж з’явилася ідея зробити також українську версію цієї пісні. З текстом згодився допомогти Віктор Винник, фронтмен відомого гурту МЕРІ. Він і став автором української версії, створивши до неї абсолютно новий текст”,  – розповіла НІжНА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ