Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові пройде ювілейний Coffee, Books & Vintage: збиратимуть кошти на FPV-дрони

У ці вихідні, 14-15 вересня, на території !FESTrepublic у Львові відбудеться вже ювілейний п’ятий фестиваль книг, кави та вінтажу.

Кожен відвідувач Coffee, Books & Vintage зможе не лише піти на кавові посиденьки та вінтажний ярмарок, а ще й долучитися до благодійного збору коштів на підтримку ЗСУ. Під час заходу відбудеться аукціон на підтримку збору «Рій помсти 24/7», а зароблені кошти скерують на закупівлю FPV-дронів.

Що чекає на відвідувачів:

  • Найкрутіші кавові експерти з цілої України, котрі змагатимуться в чемпіонатах Barista Championship, Brewers Cup та Cup Tasters Championship під егідою Specialty Coffee Association Ukraine:

  • Крутий фудкорт з ресторанними і pop-up проєктами.

  • Буде багато розваг для дітвори. В дитячому просторі за будинком Старого Лева організують дитячу територію з майстерками, аніматорами та забавками.  

  • Ярмарок вінтажу, де буде нагода оновити гардероб та інтер’єр різними вінтажними речами; 

Також на гостей фестивалю чекає насичена програма від Видавництва Старого Лева: понад 10 довколалітературних подій, натхненні зустрічі з авторами, автограф-сесії, книжковий ярмарок, а також збір книг для бібліотеки в Запорізькій області. Тож не забудьте взяти гарну українську книгу, що лежить прочитана на полиці і поділитись із жителями міста Вільнянськ.

Наостанок два вечори фестивалю супроводжуватимуть стендапи від Василя Байдака, Сергія Чиркова, Романа Щербана і не тільки. На сценах виступатимуть KRUT, SHUMEI, Курган & Agregat, Юлію Юріну, Kyiv Jazz Quintet та багатьох інших. 

Квитки тут (вартість зростатиме).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ