Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ефективний місцевий бізнес є запорукою розвитку регіонів

Ефективний місцевий бізнес є запорукою розвитку регіонів, - прес-служба ДАБІ України.

Державна архітектурно-будівельна інспекція України продовжує змінювати формат роботи з бізнес-середовищем та громадянами. Головним підходом став відкритий діалог, під час якого можна отримати фахові консультації та методичну допомогу.

На підтримку з боку Держархбудінспекції можуть розраховувати не лише іноземні інвестори, а й місцевий бізнес. Аби налагодити якісну роботу на місцях, Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев відвідує з робочими поїздками регіони та спільно з головами обласних державних адміністрацій проводить наради з учасниками будівельного ринку.

Під час зустрічей обговорюються переваги законодавчих нововведень, децентралізації та електронного врядування. Також забудовники мають можливість знайти шляхи для розв’язання проблем містобудівної діяльності актуальних для їхньої місцевості.

Голова Держархбудінспекції вже провів зустрічі з бізнес-середовищем Чернігівщини, Сумщини, Рівненщини, Львівщини, Хмельниччини та Чернівецької області. До кінця року робочі поїздки заплановані в Дніпропетровську, Закарпатську, Волинську та Харківську області.

Перелік не є вичерпним. Тож аби налагодити ефективну роботу звертаємося до всіх учасників будівельної галузі – надавати пропозиції щодо проведення заходів у регіонах. Інформацію можна надсилати на електронну пошту [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ