Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екологи виявили на Львівщині стихійне сміттєзвалище

Державні інспектори виявили чергове стихійне сміттєзвалище. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Львівській області.

Посадовими особами Державної екологічної інспекції у Львівській області з метою забезпечення дотримання вимог природоохоронного законодавства, недопущення розміщення стихійних сміттєзвалищ, вжиття заходів реагування щодо виявлення та ліквідації безхазяйних відходів, проведення роз’яснювальних робіт серед населення на території Дрогобицької міської ради проведено заходи із запобігання та виявлення адміністративних правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища.

В ході проведення виїзду біля села Новошичі по вулиці Тараса Шевченка, неподалік автобусної зупинки державними інспекторами було виявлено несанкціоноване розміщення твердих побутових відходів, власника якого на час проведення огляду не встановлено.

Інспекція листом звернулась до Дрогобицької міської ради з метою вжиття заходів реагування та ліквідації сміттєзвалища відповідно до статті 26 Закону України «Про управління відходами».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ