Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Економіка і бізнес - важливий компонент всіх міжнародних зустрічей

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман завтра, 28 січня, відвідає з візитом Норвегію, - інформують у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Візит покликаний сприяти зміцненню українсько-норвезького співробітництва у політичній, торгово-економічній, інвестиційній та інших сферах, налагодженню прямих контактів між представниками ділових кіл двох країн. Однією з центральних подій візиту стане Українсько-норвезький бізнес-форум.

"Під час міжнародних зустрічей економіка і бізнес є великим компонентом. В понеділок я буду перебувати в Осло (Норвегія), будемо обговорювати подальші можливості співпраці", - сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що для України зараз питання залучення інвестицій є одним з пріоритетів. Його реалізація – у створенні умов для інвестування. "Умови ведення бізнесу дуже важливі. Бізнес має відчувати себе захищеним. Для мене пріоритет – створення нормального бізнес- середовища, адже саме бізнес створює нові робочі місця, новий продукт або послугу. Влада має не заважати, а створювати умови для розвитку", - зазначив Володимир Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ