Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Екс-главу патрульної поліції Харкова затримали за нетверезе водіння

Колишній очільник патрульної поліції Харкова Євген Мельник затриманий за керування автомобілем в нетверезому стані в Києві. При затриманні він чинив супротив та вдарив поліцейського, - УНІАН.

Переслідування автомобіля чоловіка правоохоронці почали через те, що він проїхав на на червоне світло.

«Перший в світі безпілотний Mitsubishi, д.н.з. AI0010MI («що ти скажеш на це, Ілон Маск?»)! Принаймні, такий висновок можна зробити зі слів чоловіка, який знаходився у кайданках під час нашого прибуття на місце. За його словами, він сидів на задньому сидінні, а його автомобіль сам проїхав на заборонений сигнал світлофору (біля ТРЦ Lavina), через що за ним і почалося переслідування. “Поїздка з вітерцем” закінчилась аж на вулиці Рубежівський», - зазначено у повідомленні на сторінці проекту «Київ оперативний» в Facebook.

Одразу після зупинки водій намагався втекти, а після затримання – вчиняв супротив, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя.

У водія були ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити швидкий тест на місці він відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. Крім того, заявив, що знає легкий спосіб як визнати протокол недійсним. 

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ