Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Екс-коментатор каналу "Футбол" отримав посаду у Футбольному союзі ДНР

У Донецьку відбулася установча конференція Футбольного союзу ДНР. В ході заходу колишній коментатор телеканалу "Футбол" В'ячеслав Шарафутдинов призначений виконавчим директором організації.

"У міру стабілізації ситуації в регіоні прийняли рішення якось відроджувати і футбол. З першого квітня в колишній будівлі обласної федерації футболу почала збиратися робоча група, до якої увійшов і я. Мене запросили взяти участь в організації роботи ЗМІ. Канал у нас є, але зі спортом поки туго.

Сьогоднішня конференція - перша пташка, так би мовити, далі вже буде багато пташок. Ми проведемо інвентаризацію всього футбольного господарства в регіоні, перевіримо всі стадіони.

Також будемо проводити турніри для дорослих і дитячих команд. Наша донецька земля є плодовитого. Упевнений, що ми виховаємо нових Соколовських, Дегтярьових, які будуть грати не гірше бразильців, які грали за "Шахтар", - сказав Шарафутдинов.

Главою футбольного органу призначений екс-футболіст "Шахтаря" і донецького "Металурга" 90-х Ігор Петров. У середині 2000-х він тренував донецький "Олімпік", а до 2013 року був головним тренером черкаського "Славутича".

У заході також взяли участь відомі гравці "Шахтаря" радянської епохи - Юрій Дегтярьов і Віктор Звягінцев.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ