Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екскурсія по приватному будинку для престарілих «Батьківський затишок» у Львові

Навіть вдома не завжди вдається організувати повноцінний цілодобовий догляд за літньою людиною, хоча враховуючи вік, велика кількість навіть здорових пенсіонерів все одно потребують цього.

А якщо мова йде про хворих рідних або тих, хто пережив інфаркт, інсульт, то досягти високих стандартів медичної допомоги взагалі неможливо. Яка ж альтернатива? Приватний будинок для літніх людей. Цей заклад цілком закриває не лише потреби у догляді та якісних умовах проживання, але й у домашній атмосфері, піклуванні про ваших близьких, психологічній безпеці та адаптації.

Тому ви вирішили відвідати будинок престарілих у місті Львів «Батьківський затишок», щоб побачити, чи дійсно такий підхід можливий у реальності? Чи задовольняють умови проживання та догляду підопічних приватного пансіонату? Ця екскурсія може допомогти багатьом сім'ям побачити, як живуть у геріатричному центрі — без прикрас, як є. Більше фотографій та умов можна знайти на сайті закладу https://ridnyj-dim.com.ua/.

AD_4nXdHh9kos0jy95aY_xEygWgtTS_JwjeBVP3nuw--1lqnYGCGcCCW_Tm_biTmvUCNJhjlmLmkTjsyiQn9bAg4PRNzOCbHLHWCZAC9unETpJ0boogEeeSV0WBL8Sz59vaTOYw0bz51c_6I4tfdA0jubg?key=vqnhEzOu6uzX-1myaMvlxw

Як живуть у приватному пансіонаті «Батьківський затишок»?

Перше, що побачила наша редакція прибувши на місце — велика та затишна територія. Тут помітно, що за нею доглядають, що є багато зон для відпочинку та прогулянок. Але й охорона на місці — просто так на територію ніхто не зайде. Адміністратори, які нас зустрічали, запевнили, що охорона потрібна лише для безпеки — родичі можуть відвідувати підопічних без обмежень у будь-який час.

З красивого та доглянутого подвір'я потрапляємо до просторого холу. Тут немає відчуття, що ви знаходитесь у лікарні чи якійсь установі, радше, у санаторії домашнього типу. Сучасне обладнання, великі кімнати, увага до дрібниць. Ми помітили, що у пансіонаті є й поручні, і інвалідні візки, якщо комусь знадобиться допомога. Пенсіонери, яких ми зустрічали у кімнатах відпочинку, виглядають задоволеними, спокійними. А ще відразу помічаєш, що вони не нудьгують самі по собі — вони під постійним наглядом доглядальниць, які знаходяться прямо тут, у постійній взаємодії з підопічними.

AD_4nXegEF_UNsWyavsD1JMJ1UdKh1eZsgCLS4VECgvUSFGkCb3qR3NLFYF2qGSJc7MiohRFUKAnQwUctnuziPoOfuY8AS4zLyflEKJ6twfrGopWxrLxGRAo3fUbq9uyPCwD6v-0rZGTUXbZVhArP1SJ?key=vqnhEzOu6uzX-1myaMvlxw

Умови проживання у приватному геріатричному центрі

Ми також детально розпитали адміністраторів та підопічних, які тут живуть про ціни та те, що клієнти отримують за цю вартість. Ціни проживання у пансіонаті для літніх людей розраховуються індивідуально для кожного клієнта та залежать від типу кімнати, кількості людей у ній, додаткових опцій тощо. Багато пенсіонерів зауважили, що вони не робити ніяких додаткових доплат за межами договору — все прозоро, чесно й зрозуміло. Серед умов проживання можна виділити наступні:

  • заселення у кімнати по одному, удвох або на декілька людей;
  • сучасні номери з усім необхідним, включно з інтернетом, телебаченням, кондиціонером, окремими сан.вузлами;
  • харчування 4 або 5 разів — їжу готують на власній кухні зі свіжих продуктів, також у розпорядженні центру є власна пральня;
  • повне обслуговування та допомога пенсіонерам у всьому — гігієнічні процедури, годування, одягання, манікюр тощо;
  • медичний нагляд 24/7 з кваліфікованими доглядальницями, лікарями, медсестрами, контроль прийому ліків;
  • можливість підключення вузьких спеціалістів, послуги хоспісу, реабілітації, догляд за лежачими хворими;
  • організація дозвілля та повна соціальна адаптація;
  • безоплатний трансфер до закладу, у тому числі для лежачих та важких хворих.

У домі для літніх людей «Батьківський затишок» пенсіонери не просто під постійним наглядом та з закритими фізичними потребами — вони отримують домашній затишок, увагу та повагу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ