Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-регіонал Портнов анонсував своє повернення в Україну

Колишній заступник глави Адміністрації Януковича Андрій Портнов збирається повернутися в Україну наступного місяця. Про це повідомляє видання iPress

"Так, обов'язково. Я в травні місяці буду в Україні", - заявив Портнов, відповідаючи на питання, чи повертається він з еміграції після перемоги Володимира Зеленського. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Максі ТВ" ( "Наш"), обговорюючи результати виборів президента.

Новообраний президент України вступає на пост не пізніше 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів. Відповідно, це має статися в травні 2019 року.

Офіційно в команді Володимира Зеленського заперечують причетність Портнова до неї. Однак, за інформацією видання LB.ua нардеп Валерій Писаренко, заступник голови депутатської групи "Відродження" та давній соратник Портнова, взяв на себе роль неформального представника Володимира Зеленського у Верховній Раді.

Під час президентства Віктора Януковича Портнов був заступником глави Адміністрації Президента, він брав участь в написанні т.зв. "Диктаторських законів", курирував в АП правові питання.

У березні 2018 СБУ відкрила справу про держзраду Портнова.

Нагадаємо, що виборчу кампанію кандидата в президенти Володимира Зеленського фінансували не лише його друзі і колеги, а й люди, пов'язані з оточенням Андрія Портнова і Павла Фукса. Дані оприлюднено в офіційному звіті кандидата, опублікованому на сайті Нацагентства запобігання корупції.

iPress

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ