Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Е-квиток: Львівщина обійшла Львів у впровадженні електронних розрахунків за проїзд

На автобусних маршрутах Яворівщини запрацювала система "Check-In - Cheсk-Out". Про це повідомили на сторінці Е-квиток на Львівщині.

При вході в автобус пасажир може прикласти банківську картку або будь-який пристрій з функцією NFS до валідатора. Таким чином система реєструє початкову точку маршруту "check-in". При виході пасажир знову прикладає картку до валідатора та фіксує завершення поїздки "сheсk-out".

Система автоматично обраховує відстань та кількість зупинок, які проїхав пасажир, після чого знімає кошти за проїзд. У разі відсутності реєстрації під час виходу, система списуватиме з особистого банківського рахунку суму вартості проїзду еквівалентну вартості кінцевої зупинки.

Ця система уже успішно працює на Новороздільському, Жидачівському, Самбірському, Турківському та Яворівському пасажирських напрямках.

У кожному транспортному засобі є листівки, які інформують пасажирів про те, як вони поетапно можуть скористатися системою "check-in - сheсk-out". Якщо ж у пасажирів є запитання чи зауваження щодо роботи системи, вони можуть зателефонувати на нашу гарячу лінію 0 800 300 844

Ініціативу реалізують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП "Smart Ticket Technology".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ