Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Електронного квитка не буде? Львівелектротранс закуповує компостери

Львівелектротранс витратить понад 200 тисяч гривень на механічні компостери. Інформація про закупівлю оприлюднена в системі публічних закупівель Prozorro.

Як зазначено в умовах закупівлі, приватне підприємство "Автоарматура" пропонує поставати 400 механічних компостерів загальною вартість 210 720 гривень.

Компостер механічний
Компостер механічний
1/2

Також ЛКП "Львівелектротранс" підписало договір на понад 50 тисяч з ФОП Магрель Р.М., на послуги по захисту поверхонь перил та корпусів компостерів, які зокрема включають в себе піскоструменеву очистку та порошкове фарбування в червоний колір 50 шт. компостерів.

Нагадаємо, у Львові триває визначення переможця на впровадження автоматизованої системи оплати проїзду - електронного квитка. В результаті чого повністю відпаде потреба в механічних компостерах.

За попередніми обіцянками чиновників, монтаж обладнання обіцяли до кінця 2019 року. В подальшому дата неодноразово переносилась.

Як повідомляло Гал-інфо раніше, 1 жовтня відбулося розкриття комерційних пропозицій в тендері на впровадження системи електронного квитка. За даними ЛМР подали свої пропозиції 2 консорціуми: естонська Ridango&Datel та чесько-український Mikroelektronika&Softserve. З того часу оголошення переможця постійно відкладається.

22 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, Андрій Садовий заявив:

"Затягнувся, тому що є і ціна питання, і конкуренція. Між пропозиціями компаній є різниця у два мільйони євро… Є і формальні процедури, вже впродовж тижня маємо дійти до фінального рішення. Після цього компанія-переможець, я думаю, достатньо швидко почне реалізовувати цей проєкт", – сказав мер.

Станом на 13 грудня результату досі немає, і наразі схоже все йде до скасування результатів тендеру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ